Hypotheek zelfstandige

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Hypotheek wanneer u zelfstandige bent

Er komt nogal wat bij kijken als u een hypotheek wilt afsluiten als zelfstandige. Doordat uw inkomen minder stabiel is, kijken geldverstrekkers kritisch naar uw inkomen. Maar ook als zelfstandig ondernemer is het mogelijk een hypotheek af te sluiten. Pesschier & Lormans begeleidt u als hypotheekadviseur graag bij het vinden van een hypotheek die bij u als zzp’er past.

Ontvang hulp bij het afsluiten van uw hypotheek als zelfstandige

Als u een hypotheek als zelfstandige wilt afsluiten, houd er dan rekening mee dat uw complete financiële situatie wordt doorgelicht. Uw inkomen is minder stabiel en kan daardoor wisselen. Als zelfstandig ondernemer wisselen uw inkomsten per maand. Dat is de reden dat geldverstrekkers kritisch kijken naar uw persoonlijke situatie. Onze deskundige hypotheekadviseurs brengen uw situatie als zzp’er in kaart en kijken welke geldverstrekkers de beste mogelijkheden bieden. Het is aan te raden om zoveel mogelijk financiële cijfers te verzamelen van uw inkomen als zelfstandige of van uw onderneming.

Uw hypotheekadviseur in Amsterdam

Zzp’ers en hypotheken: lange tijd was het een lastige combinatie. Gelukkig is het gemakkelijker geworden om als zzp’er een hypotheek te krijgen. Bent u zelfstandige en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een hypotheek? Als erkend hypotheekadviseur helpen wij u bij het vinden van uw hypotheek.

Maak een afspraak voor een kosteloos eerste gesprek

U bent van harte welkom bij Pesschier & Lormans. In een eerste gesprek helpen wij het gewenste hypotheekbedrag vast te stellen en kijken wij naar de kosten die daaruit voortvloeien. Bovendien zetten wij de verschillende hypotheekvormen voor u op een rijtje en brengen wij uw klantprofiel in kaart. Vul het contactformulier in wanneer u een afspraak wil maken. Ook kunt u ons mailen: info@pesschierenlormans.nl of telefonisch bereiken: 020 412 0160.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.