Erkend hypotheekadviseur

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Als erkend hypotheekadviseur helpt Pesschier & Lormans u bij het afsluiten van een hypotheek die past bij uw wensen, behoeften en toekomstplannen.

De beste keus als u zoekt naar een erkend hypotheekadviseur

Pesschier & Lormans is in 1991 opgericht en de beste keus wanneer u zoekt naar een erkend hypotheekadviseur. Wij zijn gediplomeerd hypothecair planner en ons advies gaat verder dan uw hypotheek alleen. We brengen uw gehele financiële situatie in kaart met als centraal punt de hypotheek. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP). Hierdoor beschikken wij over een hoog kennisniveau en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hulp bij de financiële inrichting

Heeft u uw koophuis gevonden en bent u op zoek naar een erkend hypotheekadviseur? Wanneer u uw koophuis heeft gevonden, helpen wij graag met de financiële inrichting. Doordat wij ongebonden zijn, kunnen wij offertes aanvragen bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. We sluiten graag de gewenste hypotheek voor u af en dragen zorg voor de gehele financiële administratieve en de afhandeling naar alle betrokken partijen.

Neem contact met ons op

Wij bieden een kosteloos eerste gesprek, waarin gekeken wordt naar het gewenste hypotheekbedrag en de maandelijkse lasten. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons mailen: info@pesschierenlormans.nl of telefonisch bereiken: 020 412 0160. Tot ziens bij Pesschier & Lormans.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.