Hypotheek afsluiten

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Hypotheek afsluiten

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u een hypotheek afsluiten? Bij Pesschier & Lormans brengen wij uw gehele financiële situatie in kaart met daarbij als uitgangspunt de hypotheek. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

​Een hypotheek afsluiten bij een ongebonden adviseur

Een hypotheek sluit u niet zomaar af, daar zijn een aantal gesprekken voor nodig. In de meeste gevallen betreft dit drie afspraken. In een eerste kosteloos gesprek helpen wij u het gewenste hypotheekbedrag vast te stellen en bekijken we welke kosten daaruit voortvloeien. Ook brengen wij uw klantprofiel in kaart en bespreken wij de tarieven. Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u geslaagd bij uw makelaar? Dan zorgen wij voor de financiële inrichting. Als u bij ons langskomt met de koopakte op zak, bekijken wij welke hypotheekvormen het beste aansluiten bij uw persoonlijke wensen en situatie. Doordat wij ongebonden zijn, kunnen wij offertes aanvragen bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Ook wanneer u uw eerste huis gaat kopen en op zoek bent naar een startershypotheek of als zelfstandige een huis wilt kopen, kunt u bij ons terecht.

Wij dragen zorg voor de financiële administratie en afhandeling

Zodra de, op basis van het klantprofiel, aangevraagde offerte bij ons binnen is, maken wij een afspraak om deze met u te bespreken. De gekozen hypotheek kunt u bij ons afsluiten. Wij dragen zorg voor de gehele financiële administratie en afhandeling naar alle betrokken partijen, te weten notaris, makelaar, hypotheekverstrekker en verzekeraar. Wij zien erop toe dat de benodigde papieren en de toegezegde gelden tijdig bij de notaris belanden. De feitelijke eigendomsoverdracht, waarbij de hypotheek ook echt in werking treedt, kan dan zonder onnodige vertraging plaatsvinden.

Maak een afspraak om langs te komen

Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek in Amsterdam of een andere stad? Uw wensen en behoeften staan boven aan onze prioriteitenlijst. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@pesschierenlormans.nl of te bellen naar 020 412 0160. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Hieronder kunt u ter indicatie berekenen wat u als maximale hypotheek kunt aanvragen bij een hypotheekbank. Let op! Deze berekening is puur indicatief.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.