Hypotheek Amstelveen

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Pesschier & Lormans helpt graag wanneer u op zoek bent naar een hypotheek om een huis in regio Amstelveen te kunnen kopen. Als hypothecair planner kijken wij verder dan alleen een hypotheek. Wij bekijken uw gehele financiële situatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Uw hypotheek in de buurt Amstelveen sluit u bij ons af

U wilt graag kijken naar de mogelijkheden voor een hypotheek om een droomhuis in Amstelveen of omgeving te kunnen kopen? Wij helpen graag bij het zoeken van een hypotheek die past bij uw wensen en toekomstplannen. Wij zijn beide gediplomeerd hypothecair planner, wat betekent dat ons advies verder gaat dan alleen de hypotheek. In een eerste kosteloos gesprek kijken we welke hypotheek het beste past bij uw wensen en bij uw huidige financiële situatie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een startershypotheek of bent u ZZP’er? U kunt bij ons terecht voor allerlei hypotheken. Ook als u geen goed inzicht hebt in uw huidige financiële situatie helpen wij u. Door middel van een uitgebreide analyse weet u precies waar u nu staat.

Wij helpen graag uw nieuwe huis te kopen

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste expertise om u te voorzien van een gepaste hypotheek om uw woning in Amstelveen te kopen. Wij zijn onafhankelijk en kunnen hierdoor offertes opvragen bij verschillende banken en verzekeringmaatschappijen. Zodra de, op basis van het klantprofiel, offerte binnen is, maken we een afspraak om deze met u door te nemen. Wij sluiten de hypotheek voor u af en zijn verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Vanzelfsprekend kunt u, ook wanneer u uw nieuwe woning heeft gekocht, terecht bij ons met vragen en financiële informatie.

Maak een afspraak voor de mogelijkheden

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Om een afspraak te maken vult u het contactformulier in. Ook kunt u ons mailen: info@pesschierenlormans.nl of telefonisch bereiken: 020 412 0160.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.