Goedkope hypotheek Amsterdam

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Wij staan voor u klaar wanneer u zoekt naar een goedkope hypotheek in Amsterdam. Als gediplomeerd hypothecair planner kijken wij verder dan uw hypotheek alleen. Wij brengen uw gehele financiële situatie in kaart zodat u weet waar u staat.

Het juiste adres wanneer u zoekt naar een goedkope hypotheek in Amsterdam

Voor het regelen van een goedkope hypotheek in Amsterdam kunt u terecht bij Pesschier & Lormans. Bij aankoop van een nieuw huis en/of de verkoop van uw huidige woning maken wij een uitgebreide analyse van uw huidige financiële situatie. Met als centraal punt de hypotheek. Een hypotheek bij ons betekent een lange termijn relatie. Zo wordt u begeleid voor, tijdens en ook zeker na de verhuizing. Wij vragen offertes bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en banken aan. Dit kunnen wij doen omdat wij ongebonden werken. We bekijken welke hypotheekvorm het beste aansluit bij uw situatie en uw wensen. Uw wensen en behoeften zijn onze hoogste prioriteit. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.

Maak een afspraak voor een kosteloos eerste gesprek

Wanneer u een koophuis heeft gevonden en op zoekt bent naar een goedkope hypotheek in Amsterdam, kunt u bij ons terecht. In een kosteloos eerste gesprek stellen we het gewenste hypotheekbedrag vast en kijken we naar de maandelijkse kosten die daaruit voortvloeien. Daarbij kijken we naar verschillende hypotheekvormen die voor u van toepassing zijn. Ook komt uw specifieke klantprofiel aan bod en bespreken we onze tarieven. Uw wensen en behoeften staan boven aan onze prioriteitenlijst. Vul ons contactformulier in voor vragen of om een afspraak te maken. U bereikt ons ook via mail: info@pesschierenlormans.nl en via telefoon: 020 412 0160.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.