Hypothecair planner

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Bij Pesschier & Lormans kunt u terecht wanneer u zoekt naar een erkend hypothecair planner in Amsterdam. Wij maken een uitgebreide analyse van uw financiële huishouden en door middel van hypothecaire planning brengen wij in kaart welke hypotheekvormen voor u van toepassing zijn. Uw wensen staan boven aan onze prioriteitenlijst.

Uw erkend hypothecair planner in Amsterdam

Als erkend hypothecair planner gaat ons advies verder dan alleen de hypotheek. Hypothecaire planning is het adviesproces waarbij inkomensplanning en vermogensopbouw de uitgangspunten zijn. Ten tijde van de aankoop van een nieuw huis en/of de verkoop van uw huidige woning maken wij door middel van hypothecaire planning een uitgebreide analyse van uw financiële huishouden. Hierbij richten wij ons op uw persoonlijke situatie en toekomstplannen en wensen. Aan de hand van deze informatie brengen wij uw klantprofiel in kaart. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP). Hierdoor beschikken wij over de juiste expertise om u te begeleiden bij de hypothecaire planning.  

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Een hypotheek afsluiten betekent bij ons het aangaan van een lange termijn relatie. Wij begeleiden u voor, tijdens en ook zeker na de verhuizing. In een kosteloos eerste gesprek brengen we het gewenste hypotheekbedrag in kaart en kijken we naar de daaruit vloeiende maandelijkse kosten. Op basis van uw klantprofiel wordt in kaart gebracht welke verschillende hypotheekvormen voor u van toepassing zijn. Wij zijn ongebonden en kunnen hierdoor offertes aanvragen bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Wanneer de offerte opgesteld is, bespreken wij deze met u. Wij sluiten de gekozen hypotheek af en dragen zorg voor de gehele financiële administratie en de afhandeling.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Heeft u uw droomhuis gevonden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek? Uw wensen en behoeften staan boven aan de prioriteitenlijst van onze erkende hypothecair planners. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons mailen: info@pesschierenlormans.nl of telefonisch bereiken: 020 412 0160. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.