Template pagina

Zorg voor hele financiële administratie

Ongebonden hypothecair planner

Kosteloos eerste gesprek

Bent u op zoek naar een startershypotheek om uw eerste woning in Amsterdam te kopen? Wij begeleiden u graag. Met als uitgangspunt de hypotheek brengen wij uw hele financiële situatie in kaart. Zo weet u precies waar u staat.

Startershypotheek voor uw eerste woning in Amsterdam afsluiten

Pesschier & Lormans, gevestigd in Amsterdam, helpt u bij het kiezen van de beste startershypotheek passend bij uw financiële situatie. De aankoop van uw huis is een van de meest belangrijke in uw leven. Daarom is het zeer belangrijk om goed hypotheekadvies in te winnen. Bij Pesschier & Lormans staan uw wensen bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken naar een optimaal evenwicht in alle wensen die u voor nu, maar ook voor de toekomst heeft. Zo vergelijken wij alle geldverstrekkers van startershypotheken voor u. Wij nemen uw persoonlijke situatie en toekomstplannen als uitgangspunt. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn erkend als hypotheekadviseur en zelfs erkend als hypothecair planner. Samen met u zoeken we een hypotheek die bij uw inkomen en bij uw nieuwe huis past.

Wij helpen bij het kopen van uw eerste huis

Wilt u een startershypotheek voor uw nieuwe huis in Amsterdam afsluiten? U bent van harte welkom bij Pesschier & Lormans. In een kosteloos eerste gesprek stellen we het gewenste hypotheekbedrag vast en kijken we naar de maandelijkse kosten die daaruit voortvloeien. Daarbij kijken we naar verschillende hypotheekvormen die voor u van toepassing zijn. Ook komt uw specifieke klantprofiel aan bod en bespreken we onze tarieven. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons mailen: info@pesschierenlormans.nl of telefonisch bereiken: 020 412 0160.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.